Kvaliteta

Zlato za izdelavo izhaja iz topilnice in rafinerije plemenitih kovin Goldcom d.o.o. Ljubljana, kjer po mednarodnem standardu ISO 11426 opravljamo analizo uporabljenega materiala, najprej kot vhodne surovine in nato še med samim proizvodnim procesom s preliminarnimi testi se opravlja kvantitativna kemijska analiza materiala po posameznih fazah izdelave. Ob zaključku vseh operacij, ki bi lahko vplivale na čistino izdelka in po opravljenih kvalitativnih in kvantitativnih kemijskih analizah se izdelki označijo s predpisanimi žigi v skladu z določili Zakona o izdelkih iz plemenitih kovin.

Goldcom d.o.o. Ljubljana je eno izmed štirih podjetji v Sloveniji, ki imajo dovoljenje za opravljanje analiz plemenitih kovin pod nadzorom Urada za standardizacijo in meroslovje.

Ročna izdelava ohranja plemenitost in žlahtni videz zlata.

Naše zaročne in poročne prstane odlikuje ročna izdelava in ročno vdelovanje dragih kamnov. Tako je vsak izdelek narejen posebno za vas.

Sodobna tehnologija nam omogoča “brezšivno” izdelavo, s posebnim postopkom stiskanja in valjanja pa zagotavljamo visoko kvaliteto in trdnost materiala. Končna izdelava je ročna, kar dopušča prilagajanje modelov vašim željam.

Modnim trendom sledimo tudi z okrasnimi detajli iz čistega zlata, ki poudarijo barvni kontrast in žlahtni videz.

Garancija

Vsi izdelki so v skladu z določbami Zakona o izdelkih iz plemenitih kovin pregledani in označeni s predpisanimi žigi.

Naši prstani so označeni z žigom s katerim izkazujemo pristnost in popolnost izdelave.